Gerincvédelem

Ismerd meg, hogyan segíti elő az aktív ülés gerinced és mozgásszerv-rendszered egészségét.


Az ülőmunka civilizációs probléma

Modern korunkban kikerülhetetlen, hogy ülőmunkát végezzünk, és társadalmunk túlnyomó többségét érinti ez a napjában akár 8-12 órán át tartó tevékenység is. Világos, hogy magát az ülést a legtöbb munkakörben nem lehet kiváltani, ezért a Spinergo arra vállalkozik, hogy a tevékenységet a legkényelmesebb módon tegye egészségessé.

Az üléssel az a legnagyobb gond, hogy hagyományos székben végezve teljesen statikus. Testünket a természet és az evolúció azonban mozgásra formálta, így legtöbbünk szervezete nem tud mit kezdeni azzal, ha napjainak akár felét is ülve és szinte mozdulatlanul kell töltenie. Ezért az alábbi jelzéseket és elváltozásokat kezdi küldeni, mintegy vészjelzés

A feladat tehát az, hogy az ülést valamiképpen aktívvá tegyük. Ennek egyik módja, ha a szék, amiben dolgozunk, képes biztosítani testünk mozgását, illetve követi is azt. A Spinergo move&stop aktív ülés rendszere pontosan ilyen! De hogyan segít ez neked?

Egy Spinergo székből a hosszú munkanapot követően is frissen és fitten fogsz felállni.


Aktív ülés move&stop rendszerrel

Az ergonómia jó (különösen a gerincednek), és ezt kiemelten tudja támogatni egy minden irányban kitérni képes székmechanika, mint amilyen a Spinergo székeké is. Megértjük azonban, ha néha stabilitásra vágysz, ezért a Spinergo aktív ülés mechanikákat bármikor és bármely pozícióban fixálhatod.


Hogyan segíti az ülőmunka egészségét az aktív ülés?


Egészség kombinálva kényelemmel

A Spinergo székeket úgy fejlesztettük ki, hogy teljes értékű társaid legyenek az egészségmegőrző irodai ülőmunkában és a kényelemben is. Ennek megfelelően a szék mozgó ülőlapja körül egy teljesen testreszabható forgószéket kapsz:


Saját egészséged a fókuszban

A Spinergo egészségtudatos döntés: munkád közben gondoskodik derekad, gerinced egészségéről.