Filozófia

A Spinergo álma: egészséges munkakörnyezet azok számára is, akik napi 8-12 órát töltenek ülve.


Bár az ülőmunka arányát, mely folyamatosan növekszik, annak káros hatásai ellenére sem tudjuk megváltoztatni, hisszük, hogy az ülés egészségesebbé tehető. Egy megfelelő székkel minimalizálhatóak vagy akár teljesen el is tüntethetőek azok a negatív következmények, amik a napi 8-12 órás mozdulatlanságból erednek.

A Spinergo székeket azért alkottuk meg, hogy olyan dinaimkus részei lehessenek munkakörnyezetednek, amilyen az életed maga. Az utóbbi évtizedek orvosi kutatásai nyomán megálmodott, kényelmi elemekkel ötvözött stop&move aktív ülés mechanika szabadalommal védett, és készen áll arra, hogy minőségi változást vigyen a mindennapjaidba.

Koncepciónk magja a mozgás. Ha ülés közben a tested mozoghat, akkor a deréktáji gerincterhelés eloszlik, javul a keringésed és a mélyizomzat mozgásával nem csak a salakanyagok ürülnek ki gyorsabban az izmokból, de a porckorongok diffúz anyagcseréje is felgyorsul, újra hidratáltak lesznek, visszanyerik eredeti vastagságukat, ezzel pedig csökkennek vagy akár meg is szűnnek a porckorongsérv esélyei vagy már meglevő tünetei.

Ezt a változást úgy hajtják végre a Spinergo székek, hogy közben nem kell radikálisan megváltoztatnod azt, ahogy eddig dolgoztál: a hagyományos székek kényelmi funkcióit is megkapod, illetve a move&stop mechanikával bármikor teljesen fixálhatod is az ülőlapot.


Érdekel vagy kipróbálnád?

Lássuk a Spinergo székeket!