Garanciák

Döntés, választás és használat kockázatmentesen.1) Próbaszék és tesztelési lehetőség

Vásárlás előtt próbáld ki a Spinergo székeket akár bemutatótermünkben, akár saját otthonodban és irodádban költségek és kötelezettségek nélkül. Így kiderülhet, hogy a Spinergo-e a te utad.

Minden Spinergo modell move & stop mechanikás,
garantálja az aktív ülést, de fixálható is.

Minden Spinergo modell tanúsított,
gerincbarát mechanikával bír.

Érdemes személyesen megtapasztalnod az aktív ülés világát, ahol a széked nem csak körülölel és kipárnáz, hanem követi tested mozgását, ezzel visszaadva izomzatodnak a mozgás szabadságát és gerincednek a tehermentes környezetet.

2) 40 napos pénzvisszafizetési garancia

Vásárlásodat követően 40 napig mindenféle indoklás nélkül visszahozhatod Spinergo székedet, ha mégis úgy döntenél, hogy nem együtt folytatjátok az egészséges munkavégzést.

Nyugodtan dönthetsz: Spinergók
40 napos pénzvisszafizetéssel.

Ezzel teljesen kockázatmentes döntést hozhatsz, hiszen ha hosszabb, több hetes távon derül ki, hogy számodra az aktív ülés valamiért nem megfelelő, visszahozhatod székedet.

3) 5 év teljes körű garancia

Használd székedet teljes kényelemben és nyugalomban: a Spinergo székek minden alkatrészére 5 év teljes körű garanciát biztosítunk, amit az ország legrégebben működő székszervize biztosít.

Minden Spinergo forgószék hosszú,
5 év garanciával rendelkezik.

Minden Spinergo modell NET-hálója extra tartós,
nem nyúlik ki állandó használat közben sem.

Minden Spinergo modell extra nagy,
140kg-os teherbírással rendelkezik.

A garancia vonatkozik a gázliftre és a NET-hálóra is, így biztos lehetsz benne, hogy Spinergo mellett dönteni egyenlő a minőség választásával.